Php websites en shops / systeem ontwikkeling

Binnen de php wereld zijn er tal van webshops en cms systemen te vinden. Deze heb je ook nog in verschillende soorten, zoals open source. Het grote voordeel van een open source cms of webshop systeem dat de basisversie meestal gratis is en dat je daarom er zo een webshop mee kan starten. Ook is er meestal een grote community die ondersteuning biedt. Een van de meest populaire open source systemen op het gebied van webshops is Magento. Deze software zou ook niet kunnen bestaan zonder php. Dit webshop pakket van Website Forum (zie: starten met een webshop - stappenplan van het websiteforum) is ideaal om mee te starten. Meer weten over php websites en shops / systeem ontwikkeling? Lees dan verder.

Magento

Een van de meest uitgebreide webshop software pakketten is Magento. In principe zijn alle functies aanwezig die bedacht kunnen worden bij een webshop. Denk hierbij aan de functie om kortingscoupons aan te maken voor klanten, maar ook iPhone ondersteuning is aanwezig en klanten kunnen digitale verlanglijstjes maken. De bestelstatus van nieuwe aankopen kan makkelijk worde opgevraagd met Magento. Groot internationaal bedrijf? Vanuit Magento kunnen er meerdere webshop beheert worden vanuit één administratieomgeving. De open source editie van Magento is gratis te downloaden, daarnaast heb je de Go en Enterprise Edition. De Magento Go bevat extra hosting zodat alle zorgen zijn weggenomen. De Enterprise Edition is alleen voor grote bedrijven, aangezien het minimaal $14.000 per jaar kost. Webshops die gebruik maken van Magento zijn bijvoorbeeld 101 kerstpakketten en Antonymoratoshop.nl. Meer voorbeelden zijn te vinden in onze portfolio.

CMS

Een systeem dat veel gebruik maakt van php is het Content Management Systeem. Dit systeem kun je het beste zien als een beheerderspanel van een bepaalde website, of meerdere websites. Maar ook webshops kunnen met dit systeem worden ingericht en beheert worden. Meestal creëert een bedrijf haar eigen CMS, huurt een ander of raadpleegt een gratis open source CMS.

Lees meer over Diensten
Zelfstandig werken en arbeidsongeschiktheid of invaliditeit Hoe maak je bezwaar tegen een belastingaanslag PHP tutorials