PHP systemen die wij aanbieden

PHP maakt websites flexibel en makkelijk aanpasbaar. Deze flexibiliteit kan handig worden gebruikt in verschillende systemen. Die systemen kunnen heel gevarieerd toegepast worden: van webshops tot content management systemen (CMS). Wij van phpld.nl bieden verschillende PHP systemen die in veel gevallen effectief en makkelijk in gebruik is. Leer hieronder meer over de PHP systemen die wij aanbieden.

Open source systemen

Phpld.nl maakt gebruik van open source systemen. Zoals de naam misschien al verklapt zijn dit systemen die voor iedereen vrij toegankelijk zijn. Er zit geen vaste eigenaar achter. In principe mag iedereen de code achter de software bekijken en zo nodig aanpassen voor eigen gebruik. Bekend voorbeeld hiervan is het mobiele besturingssysteem Android. Het grote voordeel van open source is dat er meestal een goede support achter zit. Omdat iedereen vrij toegang heeft tot de software kunnen ontwikkelaars veel meer hulp bieden. Er zit ook vaak een grote community aan ontwikkelaars die werken aan de systemen en tevens ook support bieden.

Content management systemen

Om websites up-to-date te houden moeten er regelmatig aanpassingen of toevoegingen gedaan worden. Het is vaak veel en onnodig werk om de website of pagina helemaal overnieuw te moeten schrijven. En degene die aanpassingen moeten doen hebben niet altijd verstand van HTML/PHP. Daarom wordt er vaak gebruik gemaakt van een CMS. Dit systeem vereenvoudigt het aanpassen van een bepaalde website of webshop zonder dat er veel kennis nodig is op het gebied van websites. Ook kan er door de ontwikkelaar van het systeem nieuwe software of plugins worden toegevoegd. Dit is handig als je bijvoorbeeld een webshop wil toevoegen aan een bestaande website, het is dan een kwestie van een module toevoegen en dan staat je webshop online.

Lees meer over Diensten
Php websites en shops / systeem ontwikkeling Waar is een factuur voor? Hoe maak je bezwaar tegen een belastingaanslag